lestivesa8.jpg

Valmistamme avaimet lähes joka tarpeeseen, esim koteihin, autoihin, moottoripyöriin, polkupyöriin, kaappeihin, veneisiin jne.

Olemme panostaneet avainpalveluumme tavallista laajemmin tarkoituksena palvella asiakkaitamme paremmin. Meiltä todennäköisesti saatkin avaimet, mitä muualta ei välttämättä ole löytynyt. Mikäli kyseessä on harvinaisempi avain, niin teemme eri avaintukkuihin tilauksia viikoittain, joten avainta ei tarvitse kauaa odotella saapuvaksi.

Autojen avaimet valmistamme tehtaan alkuperäiseen mittaan tietokoneohjatusti eli emme tee kuluneesta avaimesta yhtä kulunutta kopiota, vaan uusi avain on samanlainen kuin tehtaalta lähtiessään.

Tarvittaessa ohjelmoimme uuden avaimen toimivaksi mikäli auto on varustettu ajonestolaitteella       (vm. 1995 eteenpäin)

Korjaamme vioittuneet autojen kaukosäätimet. Valikoimasta löytyy uusia kaukosäädinkuoria useisiin malleihin, myös särkyneet mikrokytkimet voidaan usein vaihtaa. Yleensä vanhan kaukosäätimen korjaus on paljon edullisempaa kuin uuden hankkiminen. Vaihdamme myös paristot kaukosäätimiin. Varastossa on myös uusia kaukosäätimiä eri malleihin.